99η επέτειος της απελευθέρωσης Κοζάνης



kozani_zografiaΤα ελευθέρια της από τον τουρκικό ζυγό θα γιορτάσει αύριο Τρίτη 11 Οκτωβρίου η πόλη της Κοζάνης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η επίσημη Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 10.30 το πρωί, ενώ τον πανηγυρικό  της ημέρας θα εκφωνήσει η κα Ευθυμία Γαβριηλίδου, φιλόλογος του 5ου Γυμνάσιου Κοζάνης.

Θα ακολουθήσει η επιμνημόσυνη δέηση στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Γ. Λασσάνη.  Μετά το πέρας της τελετής ο Δήμαρχος Κοζάνης θα παραθέσει δεξίωση στους επισήμους και τους δημότες στο Δημοτικό Κατάστημα. Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση και στη 1 μετά το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία  θα  εμφανιστούν οι χορευτικές ομάδες του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.