Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης η Κοζάνη – Τεράστια προβλήματα στον ανεφοδιασμό!



petrelaio4Σοβαρά προβλήματα και έντονη αγανάκτηση στα νοικοκυριά του Νομού Κοζάνης,  δημιουργεί η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά των καυσίμων με τις ελλείψεις που υπάρχουν στο πετρέλαιο θέρμανσης, εξαιτίας της απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων, που προσανατολίζονται μάλιστα σε νέες απεργίες αύριο, την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη! Ο ανεφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα επρόκειτο να ξεκινήσει πανελλαδικά το Σάββατο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ εξαιτίας της απεργίας, με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά αρκετά σπίτια να παραμένουν παγωμένα, εν μέσω μάλιστα των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο kozanimedia, ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Κοζάνης κ. Γιώργος Χατζηκυπραίου: «Ο ανεφοδιασμός δεν έχει προχωρήσει, δεν έχει ξεκινήσει καν, πετρέλαιο θέρμανσης δεν υπάρχει και τα σπίτια παραμένουν παγωμένα. Ο κόσμος πραγματικά ωρύεται!». Ο ίδιος προσέθεσε ότι η κατάσταση προβλέπεται να παραμένει έτσι ως και την Πέμπτη και μέχρι τότε τα σπίτια του Νομού Κοζάνης που θερμαίνονται με πετρέλαιο θα παραμένουν χωρίς θέρμανση εν μέσω ψύχους…

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.