Τη μη καταβολή των δεδουλευμένων καταγγέλουν εργαζόμενοι στις εργολαβίες της ΔΕΗ



ergostasio_dei_14_apo_ailiaΣυμβολική κατάληψη του διοικητηρίου του ΑΗΣ Πτολεμαϊδας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης τα μέλη του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων  στην Ενέργεια (ΣΕΕΝ), διαμαρτυρόμενοι για τη μη αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων σε εργολάβους.

Σύμφωνα με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κώστα Βόμβα «έχει γίνει πλέον καθεστώς η μη πληρωμή της εργασίας. Είμαστε δύο με τέσσερις μήνες απλήρωτοι και έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε προχωρήσει σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ για να μη μας κόψει το ρεύμα. Δεν έχουμε να πληρώσουμε το μπακάλη. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας και να αντικρίσουμε τα παιδιά μας στα μάτια».

Πρόκειται για 64 άτομα που είναι εδώ και  τετράμηνο απλήρωτοι και στους οποίους ο εργολάβος είχε υποσχεθεί ότι θα κατέβαλε τα χρήματα, ενώ υπάρχουν και άλλες εργολαβίες στις οποίες η καταβολή των αμοιβών δεν γίνεται κανονικά, τόνισε ο κ. Βόμβας.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για ανυπόφορη κατάσταση, η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί και ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.