Στερεύουν τα καύσιμα στα βενζινάδικα της περιοχής από την απεργία των τελωνειακών- Μέχρι την Κυριακή υπολογίζονται τα αποθέματα!



venzini_timi_antliaΣε δυναμικές κινητοποιήσεις προχώρησαν  οι τελωνειακοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν-τελικά-δεκαήμερη απεργία. Αρχικά είχαν προκηρύξει τρεις 48ωρες απεργίες που θα ξεκινούσαν από την ερχόμενη Τρίτη, 18 Οκτωβρίου. Ωστόσο, σε συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Τελωνειακών Υπαλλήλων αποφάσισε την προκήρυξη ακόμη δύο 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που θα ξεκινήσουν νωρίτερα, δηλαδή από την Παρασκευή. Η νέα απεργία αποφασίστηκε λόγω της επίσπευσης της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για το μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα πρατήρια βενζίνης να μην προμηθευτούν τις απαραίτητες ποσότητες και με τη δεκαήμερη απεργία των τελωνειακών να προκαλεί έντονους φόβους ότι θα δημιουργηθούν ελλείψεις στην αγορά, καθώς και φαινόμενα κερδοσκοπίας με τις τιμές των καυσίμων.  Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

Στην Κοζάνη και στην Πτολεμαϊδα σύμφωνα με τους πρατηριούχους τα αποθέματα καυσίμων φτάνουν μέχρι αύριο Σάββατο ή την Κυριακή, για αυτό συνιστούν στους οδηγούς να εφοδιάσουν σήμερα με καύσιμα ώστε να μην δημιουργηθούν φαινόμενα ουρών, όπως το καλοκαίρι του 2010.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.