Σιάτιστα: Η πόλη των λουκέτων! Κλείνει και το Τελωνείο…



Ως θεατές, ανήμποροι να αντιδράσουν, φαντάζουν πλέον οι πολίτες της Σιάτιστας, στο μπαράζ λουκέτων της «έδρας» του Δήμου .

Έδρα χωρίς Δ.Ο.Υ. αφού μπαίνει λουκέτο στις 31 Οκτωβρίου!

Έδρα που έχει ένα κόσμημα το Τραπάντζειο Γυμνάσιο για το οποίο ξοδεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ για τη στέγαση του ΚΠΕ που και αυτό έκλεισε!

Έδρα που κρατάει – προσωρινά- το… Αστυνομικό Τμήμα χάρη στη Δωρεά των αδελφών Παπαγεωργίου που πληρώνουν το νοίκι!

Έδρα ενός κατεξοχήν εξαγωγικού προϊόντος , τη γούνα, που χρειάζεται Τελωνείο το οποίο κλείνει με απόφαση του Υπουργείου η οποία πάει προς υπογραφή τις επόμενες μέρες!

Σάββατο 15 Οκτωβρίου, υπήρξε κατεπείγουσα σύσκεψη  του συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας στο ΒΙΟΠΑ, για να μελετήσουν τις άμεσες ενέργειες στις οποίες θα προβούν από σήμερα κιόλας.

Οι Βουλευτές δεν σήκωναν τα τηλέφωνα σύμφωνα με το Δ.Σ. των Γουνοποιών.

Στις 4 Νοεμβρίου η Σιάτιστα γιορτάζει την απελευθέρωση από τους Τούρκους.

Στην Κοζάνη οι μαθητές έστριψαν αλλού το κεφάλι τους με μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας προς τους «Πολιτικούς Άρχοντες» . Στη Σιάτιστα, θα πρέπει να τους τιμήσουμε, απονέμοντάς τους όχι το χρυσό  κλειδί της Πόλης, αλλά το  χρυσό λουκέτο, αφού πλέον με την ανυπαρξία τους, οδηγούν στην πλήρη απαξίωση και ερήμωση την τρίτη σε μέγεθος πόλη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Σαμαράς Βασίλης

sierafm

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.