Παρέλαση με «μπάντα» αποδοκιμασιών – Στο στόχαστρο των διαδηλωτών ο Υφ. Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος – Βίντεο



parelasi_25_MartioyΠρωτοφανή γεγονότα για τα δεδομένα της Κοζάνης διαδραματίστηκαν στη σημερινή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Περίπου σαράντα διαδηλωτές απέναντι από την εξέδρα των επισήμων αποδοκίμασαν έντονα τον Υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο και την κυβερνητική πολιτική.«Έξω οι κλέφτες από την πόλη», «ε-ε-ε-, ο-ο-ο, πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από ‘δώ», «λαμόγια, κλέφτες, λωποδύτες», «το ΠΑΣΟΚ είν’ εδώ και ληστεύει το λαό», «κλέφτες, κλέφτες, υπουργοί, δεν τα φάγαμε μαζί» είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας – που είχαν παραταχθεί πολύ νωρίς κατά μήκος μπροστά και απέναντι από

την εξέδρα περιφρούρουσαν τους διαδηλωτές, οι οποίοι μέχρι και το πέρας της παρέλασης δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν. Στην πλειοψηφία τους οι μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της πόλης, έστρεψαν τα κεφάλια τους αριστερά αποδοκιμάζοντας συμβολικά τους επισήμους, εισπράττοντας παράλληλα και το χειροκρότημα του κόσμου για τη στάση τους αυτή.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης έδειχνε υπερβολικά αμήχανος, ενώ σε κάποια στιγμή άγνωστος πέταξε προς την εξέδρα των επισήμων μπουκάλι με νερό, χωρίς όμως πετύχει κάποιον. Δείτε τα δύο (2) βίντεο του kozan.gr από την αρχή των αποδοκιμασιών…

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.