Primary Menu  

Ο όρος Δικτατορία…



Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Ο όρος δικτατορία με την σύγχρονη χρήση της αναφέρεται στην απόλυτη εξουσία ενός ηγέτη ή ομάδας (δικτάτορα), που κυβερνά χωρίς να περιορίζεται από τους νόμους, το σύνταγμα, ή άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες του κράτους.

Και πέστε μου Έλληνες τώρα, βλέπετε κοινά γνωρίσματα με την παρούσα κατάσταση; Αν ναι, τότε δεν είναι ψευδαίσθηση αυτό που βιώνετε, αλλά η σκληρή πραγματικότητα! Πέρα από το γεγονός, ότι μιλάμε για μία κυβέρνηση που εκλέχθηκε με απίστευτά ψεύδη και απατηλά μέσα προς τους αδαείς πολίτες ετούτου του δύστυχου τόπου, έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση που χωρίς να μας ρωτήσει, παρέδωσε την χώρα στους ξένους πατρόνες της και απαιτεί από τα ανθρωπάκια – βουλευτές της να της προσφέρουν κάθε τόσο τον μανδύα της δημοκρατίας, ψηφίζοντας επαίσχυντα για την δημοκρατία και το Σύνταγμα νομοσχέδια, δίχως να ρωτούν και πολλά – πολλά!

Έχουμε να κάνουμε με ένα φαιδρό ολιγαρχικό συνονθύλευμα, που πέραν του ότι επιτίθεται μέσω των νόμων της με αγριότητα προς τους πολίτες τους, δεν αναγνωρίζει την συντριπτική πλειοψηφία που απαιτεί εδώ και τώρα εκλογές, δεν επιτρέπει την συνάθροιση και επιτίθεται με μανία στους πολίτες που διαμαρτύρονται και τώρα, η άκρως ολοκαίνουργια και εξόφθαλμα πραξικοπηματικού χαρακτήρα παρέμβαση στην ελευθεροτυπία, με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να επιτίθεται από βήματος Βουλής στο ALTER, το μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό που τους αντιπολιτεύεται και να κλείνει ραντεβουδάκι για υποστήριξη στο έργο της με τους ιδιοκτήτες των άλλων μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών!

Όσα και αν έχουν οδηγήσει το προαναφερόμενο κανάλι στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, δεν πρέπει να ξεχνάει ο Πρωθυπουργός, ότι σε αυτό τον τηλεοπτικό σταθμό εργάζονται πάνω από 600 άνθρωποι που βλέπουν την εργασία τους ως λειτούργημα και την ασκούν έστω και επί πολύ καιρό απλήρωτοι! Δεν πρέπει να ξεχνάει τι σημαίνει δημοκρατία και αν στην πραγματικότητα έχει απαντήσεις να δώσει στην αντιπολίτευση που δέχεται, τότε ας τις δώσει και όχι να προχωράει σε ανίερες συμμαχίες με μεγαλοκαρχαρίες της ενημέρωσης και όχι μόνο, αλλά και για να ρίξει και άλλο στάχτη στα μάτια του Έλληνα!  Πρωθυπουργέ μας ακόμα και μόνο τα ΜΜΕ που εσύ αγαπάς και θέλεις να μείνουν όρθια, ο κόσμος πλέον σε κατάλαβε και ο κόσμος πλέον ξύπνησε! Πλέον είναι πολύ αργά για εσένα!

prionokordela.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.