Κοζάνη: Απεργία με συμμετοχή Εργατικού κέντρου και ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ



kozani_apo_plateia_zoom_kosmosΤο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011. ΩΡΑ 12.00 π.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Κυβέρνηση με τα νέα μέτρα για το Δημόσιο, τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ, μετά τις δραματικές περικοπές μισθών και τις αποσπάσεις – μετατάξεις, τώρα αποφασίζει και νομοθετεί, με ιδιαίτερη σκληρότητα τις εφεδρείες στην ουσία απολύσεις και αύξηση της ανεργίας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που διοργανώνουν οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 ενάντια στην εφεδρεία και τις απολύσεις και καλεί τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να συμμετέχουν μαζικά στις αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Αντιστεκόμαστε στις αντεργατικές πολιτικές και στα κυβερνητικά μέτρα που συρρικνώνουν το εργατικό εισόδημα και οδηγούν στην ανεργία και την εξαθλίωση χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

sierafm

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.