Βιεϊρίνια: «Γιατί όχι και στην Εθνική Ελλάδας»



Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να δεχθεί την πρόσκληση της Εθνικής Ελλάδας, εάν φυσικά αυτή γίνει, αφήνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε συνέντευξή του στα «Σπορ του Βορρά».

«Η αλήθεια είναι μία: είμαι Πορτογάλος και θέλω να παίξω στην εθνική Πορτογαλίας. Ήρθα στην Ελλάδα πριν από τρία χρόνια, αγάπησα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, αγάπησα τη Θεσσαλονίκη» τονίζει ο Πορτογάλος άσος και συμπληρώνει πως «όπως ήρθαν τα πράγματα στη ζωή μου θα πάρω και το ελληνικό διαβατήριο, χωρίς να το έχω σκεφτεί νωρίτερα πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο».

Αυτό , όπως τόνισε, τον κάνει να σκεφθεί όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων και αυτό της Εθνικής Ελλάδας: «Αν δε με καλέσουν εκεί (σ.σ.: Εννοεί την Πορτογαλία) και στο μεταξύ έχω τα χαρτιά που χρειάζεται για την Ελλάδα, τότε, γιατί όχι, θα το σκεφτώ να παίξω στην εθνική Ελλάδας αν με καλέσουν. Αν γίνουν όλα αυτά και έρθει εκείνη η ώρα, θα πρέπει να πάρω μία απόφαση και τώρα δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα…».

star.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.