Αισθησιακές ταινίες για ζευγάρια…



Οι ταινίες πορνό δεν αφορούν πια μόνο τους άνδρες. Απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για μια συνήθεια που οι Γάλλοι έχουν υιοθετήσει στη σεξουαλική ζωή τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε πλέον να μην θεωρείται μια μοναχική και επονείδιστη εμπειρία, αλλά μια εμπειρία που αφορά το ζευγάρι, σύμφωνα με έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν σήμερα γνωστά. 

“Δεν παρακολουθούμε πλέον τις ταινίες πορνό μόνοι μας. Αντίθετα αποτελούν μέσο αύξησης της λίμπιντο του ζευγαριού, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής θέσης, ενώ ταυτόχρονα το βγάζουν από τη ρουτίνα,”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Φρανσουά Κράους, υπεύθυνος της έρευνας που έγινε για λογαριασμό της μεγαλύτερης γαλλικής εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό. 

Το 57% των ανθρώπων που ρωτήθηκαν παραδέχθηκαν ότι έχουν παρακολουθήσει ταινίες πορνό μαζί με τον / την σύντροφό τους, ενώ οι γυναίκες παραδέχονται πιο εύκολα ότι έχουν δει τέτοιες ταινίες μαζί με τον σύντροφό τους σε ποσοστό 59%, παρά μόνες τους (50%). 

Παρά την αντίληψη ότι δεν παίζει ρόλο, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δίνουν σημασία στο σενάριο, σε ποσοστό 59% και 55% αντίστοιχα. Παράλληλα, οι άνδρες σε διπλάσιο ποσοστό από τις γυναίκες εκτιμούν ως σημαντικά για την ποιότητα μιας ταινίας τον αριθμό των σεξουαλικών σκηνών που περιέχει, αλλά και την ποιότητα των εσωρούχων που φορούν οι πρωταγωνίστριες.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.