Όλο το ρεπορτάζ για το τραγικό δυστύχημα στην Εγνατία



egnatia_gefura_ipsili12Τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δυο άτομα, σημειώθηκε σήμερα στο 30ο χλμ. της Εγνατίας οδού στην υψηλή γέφυρα 12 της παράκαμψης της Καστανιάς, πριν από τα διόδια του Πολυμύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη.

Ξένη νταλίκα που οδηγούσε Βούλγαρος υπήκοος, έπεσε για αδιευκρίστους μέχρι στιγμής λόγους, πάνω σε προπορευόμενο φορτηγάκι μάρκας Μερσεντές από την Ημαθία, που μετέφερε ξυλεία. Αποτέλεσμα ήταν ο φορτηγάκι να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και στην συνέχεια να πέσει από την γέφυρα, σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων. Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης και Βέροιας με 14 πυροσβέστες. Κατά την επιχείρηση ανάσυρσης απεγκλωβίστηκαν από το φορτηγάκι δυο άνδρες, οι οποίοι ήταν ήδη νεκρή. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας προκειμένου να γίνει η  αναγνώριση τους. Ο βούλγαρος οδηγός που δεν τραυματίστηκε, συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και αναμένεται να παραπεμφεί στον Εισαγγελέα, ενώ έγινε άμεση αιμοληψία για να διαπιστωθεί ενδεχόμενη μέθη.  

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.