Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στο νομό Κοζάνης!



pirosvestiki_se_fwtiaΥπό μερικό έλεγχο τέθηκε στις 10 το βράδυ η μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή της τοπικής κοινότητας Λιβερών του Δήμου Κοζάνης.

Η φωτιά αποτέφρωσε 50 στρέμματα δασικής έκτασης και 150 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και υπολείμματα καλλιεργειών. Στη κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή συμμετέχουν οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 άνδρες, πεζοπόρο τμήμα με 11 άνδρες και δυο υδροφόρες του Δήμου Κοζάνης. Τον συντονισμό των δυνάμεων έχει ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Βαλοδήμος.

Εν τω μεταξύ υπό έλεγχο τέθηκε στις δέκα πάρα τέταρτο το βράδυ και η άλλη μεγάλη πυρκαγιά που βρισκόταν από νωρίς το απόγευμα σε εξέλιξη στην τοπική κοινότητα Παλαιοκάστρου του Δήμου Βοίου Κοζάνης. Η φωτιά έκαψε 30 στρέμματα δασικής έκτασης και 70 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και υπολείμματα καλλιεργειών. Στην κατάσβεση συμμετέχουν αυτήν την ώρα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες και πεζοπόρο τμήμα εννέα ανδρών.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.