Το ΕΒΕ Κοζάνης συμμετείχε στην 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας



0a1yo9uh0buo0Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης και ενίσχυσης της εξωστρέφεια των μελών του, συμμετείχε με επιτυχία για άλλη μια συνεχή χρονιά στην «11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας»,  που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας και την περιφερειακή ενότητα του Νομού.  Η έκθεση πραγματοποιήθηκε  στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο των καπναποθηκών της πόλης από 7 ως και 12 Οκτωβρίου 2011.  

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κοζάνης εφέτος συμμετείχαν έξι επιχειρήσεις με προϊόντα παραγωγής τους και συγκεκριμένα οι:
Γ, Γκουτζιαμάνη- Ι. Μπουτάρης Ο.Ε.(κρασιά), Φαρμάκη Φωτεινή (Μελισσοκομικά), Κουκουλιάτας Νέστωρ (γούνινα προϊόντα), Ελευθεριάδου Μαρούλα (χειροποίητα κοσμήματα), Τσαϊρη Αικατερίνη (καλλιτεχνικές δημιουργίες) και Ροκά Φανή (γυάλινες διακοσμήσεις – κόσμημα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες της έκθεσης, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές που πέτυχαν το στόχο τους σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την οικονομία της Χώρας μας.   

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν, εκτός από το καταναλωτικό  κοινό, και πολλοί εμπορικοί επισκέπτες οι οποίοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για σύναψη εμπορικών συμφωνιών με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στις οποίες δόθηκε η ευκαιρία περαιτέρω προώθησης των προϊόντων τους στην αγορά της ευρύτερης περιφέρειας Θεσσαλίας.  

Στα εγκαίνια της Έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου 2011 από τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Αγοραστό παραβρέθηκε η Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κα  Μαρία Ασμανίδου, η  οποία και εξέφρασε την ικανοποίηση της για το επίπεδο της διοργάνωσης και για την εκθεσιακή παρουσία των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.