Τερματοφύλακας γύρισε την πλάτη σε εκτέλεση πέναλτι! Video



Τον πλέον αποστομωτικό τρόπο βρήκε ένας Ρουμάνος τερματοφύλακας για να διαμαρτυρηθεί για τον καταλογισμό ενός αμφισβητούμενου πέναλτι.
Γύρισε την πλάτη στον αντίπαλο επιθετικό, ενώ εκείνος εκτελούσε την εσχάτη των ποινών!
Η Vointa Sibiu έπαιζε εκτός έδρας με την Petrolul Ploiesti και είχε πολλούς λόγους να νιώθει… «σφαγμένη», αφού ο διαιτητής την είχε αφήσει με 9 παίκτες, ενώ αντίθετα είχε αρνηθεί να αποβάλει παίκτη των γηπεδούχων στο 0-0. Έτσι στις καθυστερήσεις, με το σκορ να είναι 3-1, ο δεύτερος γκολκίπερ της Vointa, Remus Danalache, ένιωσε πραγματικά ανήμπορος όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε βάρος της ομάδας του.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έκανε κάτι πρωτόγνωρο: Γύρισε την πλάτη την ώρα που ο αντίπαλος επιθετικός εκτελούσε το πέναλτι! Ο διαιτητής, πάντως, τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα για διακωμώδηση του αθλήματος και διέταξε επανάληψη. Με πρόσωπο στον αντίπαλο, πλέον, ο Danalache αρκέστηκε στο να μείνει ακίνητος, ενώ ο φορ των γηπεδούχων πετύχαινε το τελικό 4-1…

24wro

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.