Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των 53



dikastiria_kozanisΑναρμόδιο να εκδικάσει μέρος των κατηγοριών που βαρύνουν τους 53 κατοίκους του Αγ. Δημητρίου για τις καταλήψεις των ταινιοδρόμων τον Ιούλιο του 2007 στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου δήλωσε σήμερα το πρωί το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, το οποίο διαβίβασε το φάκελο με τις δικογραφίες των κατηγορουμένων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, που θα ορίσει και την νέα ημερομηνία εκδίκασης.

Οι κάτοικοι του Αγ. Δημητρίου, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για παρακώλυση λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, στάση, χρήση σωματικής βίας και βιαιοπραγιών στο πλαίσιο στάσης από κοινού, ελαφρά και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατά συρροή και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγ. Δημητρίου Ηλίας Τεντζογλίδης χαρακτήρισε την δίωξη άδικη και επανέλαβε ότι όσο θα υφίστανται τα προβλήματα στην περιοχή, οι κάτοικοι θα αγωνίζονται για την αντιμετώπιση τους.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.