Πυροβολισμοί σε βενζινάδικο της Πτολεμαΐδας- Οι δραστες συνεληφθησαν στην Κοζανη μετα απο κινητοποιηση της αστυνομιας



astinomia_jacket_platiΣυνελήφθησαν περίπου στις 6 το απόγευμα στην Κοζάνη τρία άτομα (δυο άνδρες και μια γυναίκα) οι όποιοι φέρονται πως πυροβόλησαν στον αέρα όταν βρίσκονταν σε βενζινάδικο της Πτολεμαΐδας.

Οι τρεις συλληφθέντες, πήγαν με το αυτοκίνητο τους στο βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό της Πτολεμαΐδας και για άγνωστο λόγο πυροβόλησαν στον αέρα και έφυγαν.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ενημέρωσε την αστυνομία και μετά από κινητοποίηση το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην πόλη της Κοζάνης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους φερόμενους ως δράστες οι οποίοι αύτη την ώρα βρίσκονται στην ασφάλεια Κοζάνης.

Συμφώνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι νεαροί ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και πιθανότατα να σχετίζονται με τον πυροβολισμό χθες βράδυ ενός άνδρα στα πόδια, που συνέβη στην περιοχή της Σ’ρκας.

Σωκράτης Μουτίδης
Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.