Ο αντιδήμαρχος Ν. Λαζαριώτης ζήτησε την απαλλαγή του απο την ευθύνη του Βελβεντού!




lazariotisΠριν από λίγο στην Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων Βελβεντού πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ν. Λαζαριώτης όπου ζήτησε από τον δήμαρχο Βασίλη Κωσταντόπουλο να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του σε ότι αφορά την ευθύνη της ενότητας Βελβεντού.

Ο κ. Λαζαριώτης περιέγραψε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Βελβεντό ανήμερα 28ης Οκτωβρίου όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο ίδιος επισκέφθηκαν την περιοχή ως εκπρόσωποι του δήμου. Ο κ. Λαζαριώτης ανέφερε ονόματα πολιτών του Βελβεντού που φέρονται να έπαιξαν ρόλο στον αποκλεισμό του από την εκδήλωση κα την κατάθεση στεφάνου. Τα πρόσωπα όπως ανέφερε είναι γνωστά, είναι εκπρόσωποι φορέων και συνεργάζονται επίσημα με τον Δήμο.

Ο κ. Λαζαριώτης επιτέθηκε στην ηγεσία του Βελβεντού λέγοντας ότι οδήγησαν ένα λαό και μία κοινωνία στα κεραμίδια και στην συνέχεια του αφαίρεσαν την σκάλα. Υπονοώντας ότι οδηγούν την κοινωνία σε αδιέξοδο. Τον λόγο πήρε αμέσως ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού όπου ζήτησε από τον κ. Λαζαριώτη να το ξανασκεφτεί και να το συζητήσουν σε κατ’ιδίαν συνάντηση τους τις επόμενες ημέρες. Η συνεδρίαση είναι έντονη με τον πρώην δήμαρχο Βελβεντού Μ. Μπελιά να ζητά τον λόγο, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε δημοτικός σύμβουλος απο την συνεδρίση, λέγοντας ότι στο νέο δήμο, μονοπωλούν το ενδιαφέρον μονο τα Σερβια και το Βελβεντό και όχι οι υπόλοιποι οικισμοί. Τέλος ο κ. Λαζαριώτης τόνισε οτι μετα την απαλλαγή του απο το Βελβεντό θα μπορέσει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την υπόθεση των άλλων καθηκόντων που έχει αναλάβει.

vetonews

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.