Κοζάνη: Τα διόδια θα… πληρώνουν τους εργαζόμενους!



diodia_pliromi_foto3453Από τα έσοδα των διοδίων θα αποπληρωθούν οι εργαζόμενοι στη συντήρηση της Εγνατίας και οι εργαζόμενοι στα διόδια στον Πολύμυλο Κοζάνης.

Αυτό ανέφερε χθες στη Βουλή ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Θεόδωρου Ιγνατιάδη, σχετικά με την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της ΑΕΓΕΚ κατασκευαστική ΑΕ.

«Θέλω να τονίσω ότι δεν υπηρετούμε τα συμφέροντα καμιάς πολυεθνικής και καμιάς μεγάλης εταιρίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγκριώτης, επισημαίνοντας πως ο κ. Ιγνατιάδης έχει «απόλυτο δίκιο» σε ότι αφορά τη μη καταβολή δεδουλευμένων των εργαζομένων για τη συντήρηση της Εγνατίας Οδού, όπως και των εργαζομένων στα διόδια του Πολυμύλου. Και πρόσθεσε:«Για να παρέμβει η πολιτεία θα πρέπει να υπάρξει γραπτό αίτημα των εργαζομένων προς την Εγνατία Οδό ΑΕ, που εποπτεύει την συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρία».

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.