Επιτυχημένη η παρουσία των Αιμοδοτών Κοζάνης στην Έκθεση



aimodotes_stin_ekthesi3453Ο σύλλογος μας ευχαριστεί τη διοίκηση του Εκθεσιακού κέντρου και του Ε.Β.Ε Κοζάνης που μας έδωσαν πάλι την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας,

Η εφετινή παρουσία μας στην εμποροβιοτεχνική έκθεση στα Κοίλα  ήταν η πιο επιτυχημένη από κάθε άλλη φορά. Χιλιάδες στην κυριολεξία κόσμου στάθηκε στο περίπτερό μας για ενημέρωση στα θέματα γύρω από την Αιμοδοσία (γράφτηκαν 45 νέοι αιμοδότες) και την Δωρεά Οργάνων.              

Πολλοί συμπολίτες μας, ύστερα και από το νέο νόμο περί δωρεάς Ιστών και Οργάνων Σώματος, που μας καθιστά δωρητές οργάνων ακόμα και χωρίς τη θέληση μας, ζήτησαν  ειδικότερη ενημέρωση αλλά και τις απόψεις του Συλλόγου.

Το αποκορύφωμα όμως της προσφοράς μας στην ενημέρωση ήταν στο θέμα της Δωρεάς Ομφάλιου Αίματος, όπου δεκάδες μέλλουσες μαμάδες μετά την πρώτη επαφή μαζί μας  και αφού έλαβαν σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, έκλεισαν ραντεβού στο γραφείο του Συλλόγου για πληρέστερη ενημέρωση και παραλαβή του κουτιού Συλλογής του ¨Θείου¨ αυτού υλικού, του Ομφάλιου Αίματος, για δωρεά στη Δημόσια τράπεζα στο Νοσ. Παπανικολάου

Όσο για τους δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών), θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Κοζάνη θα συνεχίσει  να κρατάει την πρωτοπορία, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ενημέρωση που γίνεται από τα μέλη του Συλλόγου μας αλλά και ψυχική διάθεση πραγματικής προσφοράς στη Ζωή.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε  όποιον συμπολίτη ενδιαφέρεται να γίνει δωρητής Μυελού των Οστών ότι στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2011  ώρα 12:00 έως 13:30 θα βρεθούμε στο χώρο  Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για να δώσουμε Δείγμα Αίματος, ώστε να μπούμε στην λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ως Δωρητές Μυελού των Οστών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.