Από Δευτέρα ξεκινάει η τηλεθέρμανση σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



kozani_apo_ksenia_me_pieriaΑπό την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία της τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης, αλλά και στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Την περίοδο αυτή οι υπηρεσίες της τηλεθέρμανσης κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το δίκτυο να είναι έτοιμο για να δώσει την απαραίτητη θερμική ενέργεια στα σπίτια, από το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο της Τηλεθέρμανσης προς τους καταναλωτές, η θερμική ενέργεια πρέπει να δίνεται προς το κοινό μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, ωστόσο κάθε χρόνο δίνεται νωρίτερα. Αν και οι καιρικές συνθήκες τώρα είναι καλές, όλες οι καιρικές προβλέψεις αναφέρουν μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες, οπότε η τηλεθέρμανση θα έρθει να ζεστάνει τα σπίτια την κατάλληλη περίοδο! Χαρακτηριστικά, μέσα στο σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και από Δευτέρα θα πέσει ακόμη περισσότερο!

kozanimedia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.