Αλήθειες που σοκάρουν από τον Πάνο Καμμένο – Video



Σχέδιο προδοσίας και παράδοσης της Ελλάδας σε ξένα κέντρα κατήγγειλε ο βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνος Καμμένος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πολυνομοσχεδίου. Με αποκλειστική δήλωσή του στο Newsbomb.gr ο κ. Καμμένος επισημαίνει ότι η Ελλάδα διέρχεται τις κρισιμότερες στιγμές της νεώτερης ιστορίας της και πρέπει να υπάρξει συσπείρωση των εθνικών και πατριωτικών δυνάμεων απέναντι σε ανθελληνικές και αντιλαϊκές δεσμεύσεις που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Πολιτικό εμπαιγμό απέναντι στην κοινωνία αποδίδει ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνος Καμμένος στην κυβέρνηση, μιλώντας αποκλειστικά στο “Newsbomb.gr”.

Στη δήλωσή του επισημαίνει ο κ. Καμμένος: «Είναι ξεκάθαρο ότι εξυφαίνεται ένα ύποπτο σχέδιο εναντίον του ελληνικού λαού, της πατρίδας και του Έθνους. Αποτελεί ύψιστη πολιτική και ηθική ανάγκη να συσπειρωθούν οι εθνικές και πατριωτικές δυνάμεις ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης για να αντισταθούμε. Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση όσων δεν γονατίζουν. Δεν πρέπει να υπάρξει υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους και στους σχεδιασμούς τους. Η εθνική και πατριωτική λύση είναι μία: Να φύγει αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση των δοσιλόγων, η κυβέρνηση των επίγονων Τσολάκογλου. Για εμάς είναι άκυρο και αντισυνταγματικό το Μνημόνιο, οι δανειακές συμβάσεις, οι δηλώσεις υποτέλειας προς το οποιοδήποτε διευθυντήριο. Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος λαός και δεν σκύβει το κεφάλι σε πολιτικούς που δεν του είπαν την αλήθεια, δεν τον σέβονται, δεν αναλογίζονται τα αδιέξοδα που προκαλούν στην κοινωνία και δεν σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους για την Ελλάδα».

Με αυτή τη δήλωση έρχεται ο κ. Καμμένος να εκφράσει το λαϊκό αίσθημα και να δώσει το στίγμα της κριτικής προς την κυβέρνηση, μία ημέρα την τοποθέτηση που έκανε στη Βουλή και κατά τη διάρκεια των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας σε ολόκληρη τη χώρα, με τις οποίες ο ελληνικός λαός αντιδρά στο αντιπατριωτικό μονόδρομο που ακολουθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου εφαρμόζοντας δεσμεύσεις και αποφάσεις που έχουν χαρακτήρα απώλειας της εθνικής κυριαρχίας.

Στο βήμα της Βουλής

Όσον αφορά στη χθεσινή παρέμβαση που έκανε στη Βουλή ο κ. Καμμένος με πατριωτική και παλληκαρήσια παρρησία, ξεκίνησε με μια φράση από το βιβλίο του Κίλμαν «Ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας».

Σ’ αυτό αναφέρεται η ρήση του Δαυΐδ Ροκφέλερ, πρώην προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ και μεγάλου στελέχους της Λέσχης Bilderberg -μέλος της οποίας είναι και ο πρωθυπουργός όπως είπε ο κ. Καμμένος-, ο οποίος το 1985 είπε: «Είμαστε στο κατώφλι μια μεγάλης μεταμορφώσεως του παγκόσμιου συστήματος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τα έθνη να αποδεχτούν τη νέα τάξη πραγμάτων».

Ακολούθως, ο βουλευτής της ΝΔ ανάγνωσε το επικήδειο σημείωμα του Γεώργιου-Αλέξανδρου Μαγκάκη: «Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτό που αφήνω πίσω μου, σίγουρα δεν είμαι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής που δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους;»

Ο κ. Καμμένος μίλησε για όλους και για όλα! Απευθείας αναθέσεις, ΚΥΣΕΑ, CIVITAS, συνδικαλιστές κλπ

Για τα CDS

Αναφερόμενος στα ασφάλιστρα κινδύνου, γνωστά ως CDS, ο κ. Καμμένος, τόνισε ότι έχει καταργηθεί το Κοινοβούλιο.

«Στις 26/5 κατέθεσα ερώτηση για το ποιος αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο επωλήθη τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2009 με ευθύνη Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου και σήμερα αξίζει 26 δισ. ευρώ, όσα δηλαδή νομοθετούμε επί πέντε. Δεν απαντάνε, το ξανά-καταθέτω με μορφή επερώτησης, πάλι δεν απαντάνε και την ξανά-καταθέτω με Δημαρά και Βελόπουλο και ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί. Την ίδια στιγμή που λέμε στον Έλληνα να ματώσει, ο Πρόεδρος της Βουλής φτιάχνει βίλες τον Γράμμο και χαρίζουμε 1,1 δισ. στον Λαυρεντιάδη. Και μέλος του Δ.Σ. της τράπεζας που αγοράζει η Proton, η Omega, είναι ο αδερφός του πρωθυπουργού. Ο αδελφός του πρωθυπουργού έχει εταιρεία στην Ελβετία –τα καταθέτει ο Νικολόπουλος στη Βουλή και ουδείς απαντά-, εργάζεται παρανόμως σε εταιρεία που παίζει CDS, που ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας και βγάζει και τη φωτογραφία του μπροστά. Αλλά βάζουν αυτούς τους τύπους να κάνουν αγωγή στο βουλευτή, καταργώντας το άρθρο 62 του Συντάγματος για να με απειλήσουν. Ένα εκατομμύριο ζητάει ο Αντρίκος» υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο ΟΣΕ και το Υπουργείο Άμυνας χρώσταγαν χρήματα στα ναυπηγεία. Σε κοινοβουλευτικό έλεγχο το Υπουργείο Μεταφορών ισχυρίζεται ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έδινε τα χρήματα να πληρωθούν. Τα χρήματα δε, μαγικά, πληρώθηκαν με το που έγινε η πώληση των ναυπηγείων στους Γερμανούς και μάλιστα το τίμημα ήταν σχεδόν ίδιο με το τίμημα που αγόρασαν οι Γερμανοί από την ΕΤΒΑ τα ναυπηγεία.

Η Μελίνα και ο Γιαννόπουλος

Ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε τι θα έλεγε η Μελίνα Μερκούρη αν έβλεπε τη σημερινή κατάσταση αλλά και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος αν έβλεπε την ελληνική κυβέρνηση να λαμβάνει εντολή από εκείνους που προστάζουν καταργώντας τη λαϊκή κυριαρχία.

Ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε στο κλείσιμο της ομιλίας του τους συναδέλφους του να επιδείξουν πατριωτισμό, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «Το Γουδί δεν θα μας χωράει όλους. Τώρα πρέπει να πούμε όχι».

newsbomb

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.