Οι κάτοικοι της Εορδαίας έκαναν κατάληψη για το νοσοκομείο. Παρέμβαση του Εισαγγελέα Κοζάνης



mpodosakeio_nosok_ptol987Πάνω απο χιλιοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωϊ στην γέφυρα της ΑΕΒΑΛ στον κάθετο άξονα Πτολεμαιδας Φλώρινας διαμαρτυρόμενοι γιαmpodosakikint1 τον εμπαιγμό του Α. Λοβέρδου με τις κλίνες του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαίδας. Παρών στην κινητοποίηση έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς της πόλης, ο εμπορικός κόσμος, ενω η δήμαρχος Π. Βρυζίδου διάβασε στους συγκενρωμένους,  την ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα που έχει συσταθεί για την αναβάθμιση του νοσοκομείου της περιοχής.

”Το Μποδοσάκειο, σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε η κ. Βρυζίδου, εξυπηρετεί το μεγαλύτερο αριθμό περιστατικών σε ετήσια βάση με μεγάλη mpodosakikinitoδιαφορά από τις υπόλοιπες νοσηλευτικές μοναδες της περιοχής. Έχουν ήδη δρομολογηθεί οι επεκτάσεις και η συμπλήρωση των κτιριακών του υποδομών και έχει εξασφαλισθεί η χρηματοδότησή τους. Ειναι η μεγαλύτερη νοσηλευτική μονάδα σε κλινικές, γιατρούς και προσωπικό. Αλλά απο το υπουργείο υγείας εχει υποστεί τη μεγαλύτερη ποσοστιαία μείωση κλινών, με βάση την απόφαση του Υπουργείου Υγείας”. ”Αυτό δεν το αποδεχόμαστε σημείωσε η δήμαρχος της περιοχής κα ιζητάμε απο τονυπουργό να διορθώσει την αδικία”.

Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα οπου επεσήμανε στους συγκεντρωμένους οτι με την κατάληψη του δρόμου και την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας διαπρατονται αδικήματα με βαση το νόμο. Οι συγκεντρωμένοι μετα απο αυτό κατευθύνθηκαν με πορεία στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαίδας. Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου οι πολίτες της Πτολεμαίδας θα κάνουν κατάληψη στο κόμβο της Εγνατίας οδού στα Κοίλα Κοζάνης.

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.