Κοζάνη: Προετοιμασίες στα σχολεία



sxoleio_ptolemaidaΟλοκληρώνονται οι προετοιμασίες στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για την νέα σχολική χρονιά που ξεκινά την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης, ο Προϊστάμενος της Α΄θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Γιάννης Γκαμπούρας έχουν καλυφθεί όλα τα λειτουργικά κενά σε δασκάλους και νηπιαγωγούς, ενώ αναμένονται Γυμναστές και καθηγητές ξένων γλωσσών. Όσον αφορά την έλλειψη σχολικών βιβλίων, καθώς έχουν παραληφθεί μόνο τα βιβλία Γλώσσας και Μαθηματικών, η προβλεπόμενη ύλη θα διδάσκεται και με φωτοαντίγραφα το κόστος των οποίων δεν θα επιβαρύνει τους γονείς. Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα φοιτήσουν 9096 μαθητές σε 80 δημοτικά σχολεία και 2370 νήπια σε 107 νηπιαγωγεία. Ως προς το ζήτημα που προέκυψε με το Δημοτικό Σχολείο Μαυροπηγής και τυχόν μεταφορά των μαθητών στο Προάστιο, ο κ. Γκαμπούρας σημείωσε ότι δεν έχει γίνει αυτοψία από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Εορδαίας, ούτε συζήτηση με τους γονείς οπότε δεν τίθεται θέμα μεταφοράς.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.