Καλωσόρισμα των μικρών μαθητών στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Κοζάνης



0a1ouho0h0pΜε ιδιαίτερη χαρά ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου για τους παιδικούς σταθμούς κ. Κώστας Κυτίδης, καλωσόρισαν σήμερα, ημέρα του αγιασμού, στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κοζάνης τα μικρά παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην εκπαίδευση.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης επισκεπτόμενος τον 1ο παιδικό σταθμό Κοζάνης, καθώς και τον παιδικό σταθμό Τετραλόφου, αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μικρούς μαθητές, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου  εμπιστευόμενοι  τα παιδιά τους.

Ο κ. Μαλούτας τόνισε πως τόσο το προσωπικό όσο και η Δημοτική Αρχή, θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να μη λείψει τίποτα από τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν φέτος στους  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, με στόχο οι μικροί μαθητές να ενταχθούν ομαλά στην μαθητική κοινότητα, να αγαπήσουν το σχολείο και τη μάθηση, στοιχεία απαραίτητα για την εξέλιξη της προσωπικότητας τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.