Θα το πληρώσουμε θέλουμε δεν θέλουμε το χαράτσι



Όπως όλα δείχνουν θα πληρώσουμε και το νέο χαράτσι της κυβέρνησης στα ακίνητα.. Μετά τις δηλώσεις Φωτόπουλου που έλεγε να μην πληρώσουμε το χαράτσι, έρχεται το Υπουργείο Οικονομικών να απειλεί την ΔΕΗ ή τον εναλλακτικό προμηθευτή ρεύματος με πρόστιμο σε περίπτωση που δεν εισπράξει το νέο χαράτσι ή στην περίπτωση που δεν κόψει το ρεύμα σε όποιον αρνηθεί να το καταβάλει.
Όπως αναφέρεται στην νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε στην βουλή από το υπουργείο οικονομικών θα επιβάλλεται πρόστιμο σε βάρος της ΔΕΗ ή του εναλλακτικού προμηθευτή, ίσο με το τέλος που δεν καταβλήθηκε προσαυξημένο κατά 25% εάν δεν διακόπτουν τη σύνδεση.
Στην τροπολογία δεν υπάρχουν αλλαγές ως προς τα κλιμάκια και τους συντελεστές επιβολής του τέλους ακινήτων αλλά αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος της επιβάρυνσης για τους φορολογούμενους καθώς ο «λογαριασμός» φτάνει τα 2,6 δισ. ευρώ κάθε χρόνο.
trelokouneli

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.