Η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών στην Κοζάνη



gefira_zois98y69Διασχίζοντας όλη την χώρα, βρέθηκε και στην Κοζάνη η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών. Το απόγευμα διέσχισε όλη την πόλη με νεαρούς μαθητές, Προσκόπους και αθλητές συλλόγων της περιοχής στον ρόλο των Λαμπαδηδρόμων, ενώ λίγο πριν τις 8 το βράδυ άναψε ο βωμός που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι διοργανωτές του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα ζωής», μαζί με όλους τους Λαμπαδηδρόμους μετέφεραν μηνύματα εθελοντισμού, προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο ενώ τόνισαν την αξία της δωρεάς αίματος (αλλά και των παραγώγων του, όπως και ομφάλιου αίματος, βλαστοκυττάρων, μυελού των οστών), δίνοντας ζωή σε αρκετούς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Η ανάγκη για τις νέες γενιές να γίνουν κοινωνοί αυτών των μηνυμάτων είναι μεγάλη, ενώ λυπηρή χαρακτηρίστηκε η αναγκαιότητα της εισαγωγής αίματος της χώρας μας από την Ελβετία.

Την τελετή αφής και το άναμμα του βωμού ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που αποζημίωσε τον πολύ κόσμο που παρεβρέθηκε!

vetonews

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.