Ταξίδευε επί εννιά ώρες με το νεκρό φίλο δίπλα της!



Η Vanessa Preechakul και ο φίλος της Robert Rippingale απολάμβαναν ένα 11ώρο αεροπορικό ταξίδι από τη Σιγκαπούρη στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας. Ξαφνικά, ενώ ο άντρας απολάμβανε το γεύμα που του σέρβιρε το προσωπικό του αεροπλάνου, πνίγηκε.

Όταν η 27χρονη κοπέλα συνειδητοποίησε τι του συνέβαινε αμέσως κάλεσε την ιατρική ομάδα του αεροπλάνο, η οποία παρόλο που παρείχε άμεση βοήθεια στον άντρα, δεν κατάφερε να τον σώσει.

Το σώμα του Robert Rippingale μεταφέρθηκε σε ένα χώρο στο χώρο του προσωπικού, όπου και καλύφτηκε με μια κουβέρτα. Η γυναίκα, όμως, σοκαρισμένη με τον ξαφνικό θάνατο του φίλου της δεν ήθελε να τον αποχαιρετήσει ακόμα κι έτσι, ζήτησε την άδεια να καθίσει μαζί του.

Η γυναίκα ταξίδεψε με το πτώμα δίπλα της για τις υπόλοιπες εννιά ώρες. Για το αναπάντεχο γεγονός η γυναίκα είπε: «Τη μια στιγμή φιλιόμασταν και χαϊδευόμασταν  και την άλλη ήταν νεκρός».

newsbeast


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.