Ρούντολφ: «Ήρθα για πρωτάθλημα»



0a1oihpohpinpΤο νούμερο 71 του Παναθηναϊκού, Γκέργκελι Ρούντολφ, παρουσιάστηκε επίσημα από την «πράσινη» ΠΑΕ και δήλωσε χαρούμενος για το νέο του ποδοσφαιρικό βήμα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω την ομάδα και τους πολύ μεγάλους παίκτες που πέρασαν από τον σύλλογο. Έχω έρθει για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Να βοηθήσω την ομάδα βάζοντας γκολ. Ελπίζω οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και να μας βοηθάνε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Η επιλογή του αριθμού στη φανέλα καθόλου τυχαία δεν είναι για τον Ούγγρο επιθετικό που βάζει από νωρίς στοίχημα να οδηγήσει το «τριφύλλι» σε ανάλογα λαμπρή πορεία, έστω και στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπως εκείνη που πέτυχε ο συμπατριώτης του και προπονητής του Παναθηναϊκού το 1971, Φέρεντς Πούσκας.

«Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτή την επιλογή. Συνήθιζα να παίζω από μικρός με το 17 στην πλάτη, αλλά υπήρχε σε άλλον παίκτη και έτσι πήρα το 71 που είναι το ανάποδο. Ο άλλος λόγος είναι επειδή το 1971 ο Πούσκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών».

Ο διεθνής άσος επιλέχθηκε για να καλύψει το κενό του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο ίδιος αποφεύγει να ταυτιστεί με τον Γάλλο αλλά υπόσχεται στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, φέρνοντας αποτελέσματα στην επιθετική τακτική των «πράσινων».

«Δεν έχω καθορίσει αριθμό τερμάτων. Είμαστε πολύ επιθετική ομάδα. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των αγώνων εμείς είμαστε μπροστά στην επίθεση και αυτό είναι καλό για τους επιθετικούς παίκτες.

Είναι καλό να πετυχαίνεις γκολ, όμως το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα ώστε να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και επίσης για να προκριθεί στους αγώνες του Κυπέλλου. Σε όλους τους αγώνες ξεκινώ με σκοπό να πετύχω γκολ.

Ήρθα εδώ για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Ο Τζιμπρίλ είναι ένα πολύ μεγάλος παίκτης. Είχα μεγάλη όρεξη και επιθυμία για να έρθω και ήρθα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να συγκριθώ με τον Τζιμπρίλ».

Πλέον, επιθυμία του Ρούντολφ είναι να μπει το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας. Ο ίδιος αισθάνεται έτοιμος και η απόδοση του στα πρόσφατα παιχνίδια με την εθνική Ουγγαρίας το αποδεικνύουν.

Το μόνο που απομένει είναι να πειστεί και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τα προγνωστικά να ευνοούν μία τέτοια απόφαση από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.