Πτολεμαϊδα: Σύλληψη για απάτη και κατοχή ναρκωτικών



astimonia_peripoliko_plaiΣτις 28-9-2011 το πρωί, στην Πτολεμαϊδα, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί ηλικίας 26 και 23 ετών, για απάτη και κατοχή χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί οι δύο συλληφθέντες, πήγαν στο σπίτι 73χρονης ημεδαπής στην Πτολεμαϊδα και με το πρόσχημα οφειλής συγγενικού της προσώπου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να της αποσπάσουν 1.000 €. Στη συνέχεια, ύστερα από αναφορά του συμβάντος στην Αστυνομία, αναζητήθηκαν οι προαναφερόμενοι ημεδαποί, εντοπίστηκαν στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έγινε η προσαγωγή τους στο Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαϊδας και αφού αναγνωρίστηκαν από την 73χρονη, συνελήφθηκαν.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος μαζί με άλλο άτομο αγνώστων στοιχείων, την 14-9-2011 με το ίδιο πρόσχημα, εξαπάτησαν 77χρονη ημεδαπή στην Πτολεμαϊδα και της απέσπασαν 200 €.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν 11 χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.