Η πρώτη έκθεση Τοπικών Προϊόντων στα Σέρβια



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής η πρώτη Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Βιοτεχνίας που διοργάνωσε ο νεοσύστατος Σύλλογος εθελοντών  «Σέρβια εν Δράσει», του διευρυμένου Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.Η Έκθεση πραματοποιήθηκε στο χώρο της εμποροπανήγυρης το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου,  υπό την αιγίδα του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Στα περίπτερά της φιλοξενήθηκαν τοπικοί παραγωγοί και επιχειρήσεις από τα Σέρβια, το Βελβεντό, το Λιβαδερό, τα Ίμερα και άλλες περιοχές, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρώτη αυτή διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε από μια ιδέα της νέας αυτής και ιδιαίτερα δραστήριας ομάδας εθελοντών των Σερβίων. Τα εγκαίνια της Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων και Βιοτεχνίας πραγματοποιήθηκαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, από τον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τους αντιπεριφερειάρχες Γιάννη Σόκουτη και Αθανάσιο Κοσματόπουλο, ενώ παρόντες ήταν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Μαργαρίτης και Κωνσταντίνα Μητροπούλου.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.