Όργια, ναρκωτικά, τραβεστί και μια υπουργός!



Μέσα σε πέντε χρόνια, η κυρία Κρέσαλ κατάφερε από νομική σύμβουλος πολυεθνικής εταιρίας να γίνει αρχηγός του μικρού Φιλελεύθερου Κόμματος, να μπει στη Βουλή, να συγκυβερνήσει και να αναλάβει του υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Το 2009 ανακηρύχθηκε “Γυναίκα της Χρονιάς” στη χώρα της, μετα ΜΜΕ να την παρουσιάζουν ως την επόμενη πρωθυπουργό.

Όμως, η σχέση της με τον δικηγόρο Μίρο Σένιτσα, της στοίχισε τη θέση της υπουργού και μπορεί να βάλει πρόωρο τέλος στην πολιτική της καριέρα.

Όπώς γράφει σήμερα το “Πρώτο Θέμα”, το Φεβρουάριο του 2010, το όνομα του Σένιτσα ενεπλάκη στην υπόθεση του άγριου φόνου ενός τρανσέξουαλ γιατρού! Ο Σάσα Μπαρίσεβιτς βρέθηκε νεκρός δίπλα σε ένα από τα σκυλιά του, το οποίο είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά! Οι εφημερίδες της Σλοβενίας άρχισαν να εμπλέκουν ανοιχτά την Κρέσαλ και τον φίλο της, ο οποίος φέρεται να είχε οργανώσει το όργιο.

Η ίδια αρνήθηκε την ανάμιξή της και καταδίκασε το βιασμό του σκύλου, αλλά δεν έκανε πολλά για να βοηθήσει τη δημόσια εικόνα της. Αντίθέτως, μετά από λίγες ημέρες, εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο μία φωτογραφία που την έδειχνε να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες! Το περιβάλλον της έκανε λόγο για φωτομοντάζ.

Το Μάρτιο του 2010, η τροχαία σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με 200χλμ την ώρα σε αυτοκινητόδρομο της Σλοβενίας. Στο πίσω κάθισμα καθόταν η υπουργός, η οποία, την επόμενη ημέρα, έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο θέμα.

Η “τριλογία” των σκανδάλων ολοκληρώθηκε πρόσφατα με τις πληροφορίες που ήθελαν την Κρέσαλ να νοσηλεύθηκε σε κλινική, μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης. Η ίδια έσπευσε να διαψεύσει τις κακές γλώσσες παρουσιάζοντας έγγραφα της κλινικής, στα οποία φαινόταν ότι είχε βρεθεί εκεί δύο φορές, για ένα οφθαλμολογικό πρόβλημα και φια εξάρθρωση ώμου.

Πάντως, δεν αποκλείεται η Κρέσαλ να έχει βρεθεί στο επίκεντρο του άγριου πολέμου που διεξάγεται στη Σλοβενία, ανάμεσα στα ΜΜΕ και την πολιτική ελίτ.

Τελικά, η Κρέσαλ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, λόγω μίας έκθεσης που συνέταξε ανεξάρτητη επιτροπή για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα της Σλοβενίας. Σύμφωνα με την έκθεση, η Κρέσαλ φέρεται να χρησιμοποίησε τη θέση της για να προωθήσει οικονομικά συμφέροντα που συνδέονται στενά με το δικηγόρο φίλο της, Μ. Σένιτσα. Πλέον, η κυβέρνηση συνασπισμού της χώρας, είναι στα πρόθυρα της διάλυσης, λόγω του σκανδάλου.

news247

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.