Μεγάλη επιτυχία στις εκδηλώσεις για την Παναγία Φανερωμένη



Οι καθιερωμένες διήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή της Παναγίας της Φανερωμένης, πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διήμερο Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Αυγούστου, στη συνοικία Πλατάνια, στην Κοζάνη. Πρόκειται για τις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με αφορμή τον εορτασμό της Παναγίας Φανερωμένης.

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που από νωρίς το απόγευμα είχε κατακλύσει την ιερό ναό, παρακολουθώντας την θεία λειτουργία και προσκυνώντας την ιερή εικόνα. Το βράδυ ο κόσμος κατέκλισε τον χώρο των εκδηλώσεων, απέναντι από την εκκλησία, δίνονταν το παρόν στις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν γύρω στις 9.30. ειδικότερα, εμφανίστηκαν τα παιδικά χορευτικά του Μορφωτικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Πλατάνια Κοζάνης», που έφερε και την ευθύνη της διοργάνωσης.

Τα παιδικά χορευτικά κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε η λαϊκοδημοτική ορχήστρας του Γιάννη Γρίβα. Το κέφι παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα μέχρι αργά το βράδυ, και ο κόσμος, γλέντησε, χόρεψε με την καρδιά του, καταναλώνοντας παράλληλα σουβλάκια, λουκάνικα, και μπύρες!

Οι εκδηλώσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Πλατάνια» επρόκειτο να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν χθες το βράδυ με μουσική ποντιακή βραδιά και την ορχήστρα του Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.