Ετοιμάζει το καλάθι η Δυτική Μακεδονία



ditiki_makedonia_poleis_xartis345636Σύσκεψη με θέμα το καλάθι των αγροτικών προϊόντων της περιοχής πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου συζητήθηκαν οι τεχνικές λεπτομέρειες για την ενεργοποίηση του «Καλαθιού», ενώ συντονίστηκαν οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν, ώστε να επισπευσθούν οι ρυθμοί υλοποίησης του εν λόγω Επιχειρησιακού Σχεδίου.

Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Πασχάλη Χαρούμενου και συμμετείχαν, η κ. Ευφροσύνη Μπουσίου αρμόδια εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την παρακολούθηση των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Σχεδίων Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γενικός Διευθυντής Προγραμματισμού κ. Οικονομίδης, εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
 

Όπως δήλωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο κ. Χαρούμενος στο μεθεπόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα αποφασιστεί η συγκρότηση ομάδας εργασίας για την δημιουργία του καλαθιού αγροτικών προϊόντων Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.