Δήμαρχος για όλες τις… δουλειές!



Μετά το δημαρχείο της Γαύδου, …τοπικός «άρχων», Στρατής Λαμπάκης, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια…

Μπορεί εύκολα κάποιος να τον δει στο τιμόνι τουριστικού λεωφορείου, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό έπιανε και το τιμόνι του απορριμματοφόρου για να συνδράμει στην αποκομιδή των σκουπιδιών!

«Ευτυχώς που έχω όλα τα διπλώματα, για να έχω το δικαίωμα να οδηγώ και λεωφορείο και απορριμματοφόρο», είπε ο κ. Λαμπάκης και πρόσθεσε: «Δεν κουράζομαι ποτέ γιατί θέλω να κάνω το καλύτερο για το νησί μου και να λειτουργούν όλα ρολόι. Το τιμόνι του λεωφορείου το πήρα όταν δεν μας έστειλαν τον οδηγό που περιμέναμε. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε χωρίς μεταφορικό μέσο τους δεκάδες τουρίστες που έρχονται στη Γαύδο σε καθημερινή βάση. Ετσι, ανέλαβα καθήκοντα οδηγού και, παράλληλα, ξεναγού. Ξεκινάω δρομολόγια από τις 7.30 το πρωί και τελειώνω 10.00 το βράδυ, με κενά διαστήματα 9.00 το πρωί με 12.00 το μεσημέρι και 4.00 με 6.00 το απόγευμα. Αυτές τις ώρες φροντίζω να μην παραμελώ τον δήμο και τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν», τόνισε.

24ωρο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.