Στη Δυτική Μακεδονία η Μπακογιάννη



mpakogianni_periodia768Περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται να πραγματοποιήσει από την Πέμπτη 25 μέχρι τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Μπακογιάννη την Πέμπτη το βράδυ θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος στην Κοζάνη και την Παρασκευή 26 Αυγούστου το πρωί θα επισκεφθεί το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας. Την ίδια ημέρα θα έχει συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων της ΔΕΗ «Σπάρτακος», ενώ θα επισκεφθεί και τα ορυχεία. Στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και με τους Δημάρχους Κοζάνης και Πτολεμαϊδας ενώ το απόγευμα της Παρασκευής θα επισκεφθεί το ΕΒΕ Κοζάνης, την περιοχή του Βοϊου και τα Γρεβενά όπου θα έχει συνάντηση με την ομάδα πρωτοβουλίας.

Το Σάββατο  το πρωί η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο Γρεβενών και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Δεσκάτη, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα βρίσκεται στην Καστοριά όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη της περιοχής. Την Κυριακή το βράδυ η κ. Μπακογιάννη θα βρίσκεται στην Φλώρινα, όπου και θα εγκαινιάσει το γραφείο του κόμματος.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.