Με πλακάτ γράφοντας «ανεπιθύμητη» υποδέχθηκαν την Μπακογιάννη οι ταξιτζήδες της Πτολεμαΐδας!



0a1iuhiog9Με ένα πρόχειρο πανό (πλακάτ) στο οποίο και έγραφαν ότι είναι ανεπιθύμητη υποδέχθηκαν τη Ντόρα Μπακογιάννη οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ της Πτολεμαΐδας. Ήταν λίγο πριν της 9 το βράδυ σήμερα (Πέμπτη 25 Αυγούστου) όταν απέναντι ακριβώς από την κεντρική πιάτσα των ΤΑΞΙ Πτολεμαΐδας σε καφετέρια της πλατείας η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας απολάμβανε τον καφέ της,  μαζί με φίλους και στελέχη του κόμματός όταν λίγα μέτρα βορειότερα και αφού είδαν την υψηλή επισκέπτη της πόλης οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, βιαστικά και μάλλον πολύ πρόχειρα, έγραψαν το πλακάτ το οποίο και τοποθέτησαν πάνω σε δύο καρέκλες προκειμένου να φαίνεται προς την πλευρά που κάθονταν η κ. Μπακογιάννη (δείτε τη σχετική φωτο).

Προς έκπληξη όλων (και αυτό θα πρέπει, σημειώνοντας το, να το αναγνωρίσουμε ) ο κ Μπακογιάννη (παρά την διαφορετική γνώμη την οποία και δέχθηκε από στελέχη του κόμματός της) σηκώθηκε από το τραπέζι της καφετερίας και προχώρησε προς τους ταξιτζήδες από τους οποίους και ζήτησε το λόγο.  Μάλιστα Ντόρα Μπακογιάννη και ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ της Πτολεμαΐδας μιλούσαν (και σε αρκετές περιπτώσεις σε έντονο ύφος) για πολύ ώρα.

Για το ρεπορτάζ να σημειώσουμε πάντως ότι τελικά δεν τα βρήκαν καθώς οι Πτολεμαϊδιώτες ταξιτζήδες επέρριψαν ευθύνες και στη Δημοκρατική Συμμαχία για την στάση της στα όσα το προηγούμενο διάστημα έγιναν με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.    

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.