Kαι επίσημα λουκέτο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!



Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της ΕΠΟ! 49 μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας ψήφισαν την πρόταση του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες αναστέλλεται κάθε δράση τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στα μέλη της, με στόχο να κάτσουν σε ένα τραπέζι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και να βρουν λύσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Εάν δεν τα καταφέρουν ο Σοφοκλής Πιλάβιος, δήλωσε πως θα παραιτηθεί!

Την πρόταση που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, υπερψήφισαν 49 μέλη του ΔΣ, επτά την καταψήφισαν, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, ψήφισε παρών. Αρνητικοί στην αναστολή λειτουργίας της Ομοσπονδίας ήταν οι πρόεδροι των ΕΠΣ Δράμας, Ηρακλείου, Κιλκίς, Λάρισας, Κυκλάδων, Πέλλας και Χανίων.

Μιλώντας μετά την έξοδό του από τα γραφεία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, υπογράμμισε: «Το ανώτατο όργανο αποφάσισε την αναστολή των λειτουργιών και την προσπάθεια διαλόγου με την Πολιτεία, τη Σούπερ Λιγκ, την Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής, τα κόμματα, τον ΠΣΑΠ. Δώσαμε περιθώριο 15 ημερών για τις συναντήσεις. Πρέπει μόνοι μας να πούμε την αλήθεια για να πάμε καλύτερα. Η ΕΠΟ αντέδρασε δυναμικά και με μεγάλη πλειοψηφία και ελπίζω να φανούν τα αποτελέσματα. Στην πράξη η απόφαση σημαίνει ότι κλείνει η Ομοσπονδία».

Onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.