Μαρινέλλα: ”Ποια είσαι, μωρή κακομοίρα, που θες και αυλή;”



Έξω από τα δόντια τα είπε η μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”Εικόνες” του ”Έθνους”. Η κορυφαία ερμηνεύτρια του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου μίλησε για ”άφωνες”, ”κακομοίρες” και ”ξεκ…λες” που το παίζουν τραγουδίστριες.
”Κατ’ αρχάς, σας παρακαλώ πολύ, μην επαναλάβετε αυτό το “απόλυτη ντίβα”, γιατί με ανατριχιάζει. Καμία ντίβα. Μια καλλιτέχνιδα που υπηρέτησε και υπηρετεί το τραγούδι με ψυχή και αγάπη. Αυτό είναι όλο. Το “απόλυτη ντίβα”, “θεά”, “σταρ” κ.λπ. σας παρακαλώ αφήστε τα για τις άλλες που αρέσκονται σε αυτά – να μη σας πω ότι τα λένε και στον καθρέφτη τους, οι κακομοίρες. Δεν τις βλέπετε; Αξιολύπητες, τους απέμειναν ψεύτικες ταμπέλες που έφτιαξαν μόνες τους» ενώ λίγο αργότερα συμπληρώνει «Ποια είσαι, μωρή κακομοίρα, που θες και “αυλή”; Και θέλεις και bodyguards, τρομάρα σου; Από ποιον κινδυνεύεις; Μόνο από την ηλιθιότητα σου! Τις βλέπω σε φωτογραφίες ή σε εκπομπές να προχωρούν με bodyguards και μου έρχεται να ξεράσω…” είπε χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Με αφορμή μάλιστα τη συνεργασία της με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου τον χειμώνα στον Βοτανικό, η Μαρινέλλα μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια για την κατά πολύ νεότερή της ερμηνεύτρια και εξαπέλυσε νέα επίθεση σε αυτές, που αντί να τραγουδήσουν… γδύνονται!

”Το κορίτσι μου! Γλυκό πλάσμα, υπέροχο… Και φωνάρα μεγάλη… Ναι, την ξεχώριζα πάντα και χαίρομαι που θα δουλέψουμε μαζί τον χειμώνα… Είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωνή – αυτό σου είχα πει και αυτό σου επαναλαμβάνω. Πήγα να την δω τον χειμώνα. Με ενθουσίασε, με εντυπωσίασε. Με μεγάλη γκάμα, με έντονη προσωπικότητα, με άψογη σκηνική παρουσία. Μια κυρία! Και ντύνεται ωραία – όχι σαν τις άλλες τις “ξέκωλες” που γδύνονται για να καλύψουν το πόσο άφωνες είναι! Πώς να μη θέλω να δουλέψω μαζί της;” κατέληξε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Μαρινέλλας η Ελεονώρα Μελέτη από την εκπομπή της τάχθηκε απόλυτα στο πλευρό της. ”Καιρός είναι να βγει κάποιος να τα πει. Και χαίρομαι πάρα πολύ επειδή τα λέει η συγκεκριμένη. Γιατί αν βγω και το πω εγώ, θα με πουν παλιόπαιδο. Αν βγει ο οποιοσδήποτε θα κριθεί και θα στηθεί στον τοίχο. Το να βγει όμως μια Μαρινέλλα, η οποία είναι η μόνη που έχει δικαίωμα να μιλάει γι’ αυτά κι έχει ιστορία πίσω της, έχει άλλο κύρος, έχει άλλη υπόσταση και θα πρέπει να προβληματίσει τελείως διαφορετικά τους αποδέκτες του μηνύματος.” είπε.

Το καλοκαίρι η Μαρινέλλα θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα με το ”Μαρινέλλα: Το Μιούζικαλ”, ενώ τον χειμώνα θα επιστρέψει στις πίστες και στον Βοτανικό παρέα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

nooz.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.