17 ευρώ μηνιαίο ενοίκιο για το Δήμο Κοζάνης από δημοτικό κατάστημα;;;



17euroenoikiokozannnΑκούγεται ως ανέκδοτο, όμως τα αναλυτικά στοιχεία που παραδόθηκαν στο δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης κ. Γρηγόρη Τζουμερκιώτη (έπειτα από αίτημά του για την παραλαβή της συγκεντρωτικής κατάστασης των μισθωμάτων όλων των δημοτικών καταστημάτων), αποκαλύπτουν μια εντυπωσιακή πραγματικότητα.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας το έγγραφο της διπλανής φωτογραφίας (τα στοιχεία των ενοικιαστών έχουν αφαιρεθεί για ευνόητους λόγους), υπάρχει δημοτικό κατάστημα (σε κεντρικό σημείο της Κοζάνης), που φαίνεται να ενοικιάζεται με το «υψηλότατο» αντίτιμο των 17 ευρώ μηνιαίως (συνυπολογίσιμο και το χαρτόσημο).

Αν δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος (το κόστος του χαρτοσήμου ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες αυτές), τότε σίγουρα πρόκειται για μοναδικό γεγονός.

Είναι 100% ιδιοκτήτης του καταστήματος ο Δήμος Κοζάνης ή έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας, το οποίο όμως είναι τόσο χαμηλό, που να δικαιολογεί το εμφανιζόμενο ενοίκιο;

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.