Στον Άρη 16χρονος μπασκετμπολίστας από την ΑΕ Κοζάνης!



0aaa4gtlvboddΤο νέο απόκτημα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  Αριστοτέλης Καλαϊτζής που κατάγεται από την Κοζάνη (γεννήθηκε στις 31-3-1995) και έχει ύψος 2.04, θεωρείται από τους ειδικούς του μπάσκετ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Οι άνθρωποι του Άρη εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο, τα σωματικά προσόντα και τις ικανότητες του 16χρονου και αποφάσισαν να τον φέρουν στο Αλεξάνδρειο.

Χθες το απόγευμα τον νεαρό αθλητή, που συνοδευόταν από τους γονείς του και τον νομικό εκπρόσωπό του Δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Σφαιρόπουλο, υποδέχθηκαν στα Γραφεία Α.Σ ΑΡΗΣ και στην οικογένεια του ΑΡΗ ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Νίκος Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ κ. Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ την ομάδα της Α.Ε Κοζάνης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Φίλιππος Φίλκας.

Για την απόκτηση του Κοζανίτη αθλητή είχαν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, όμως η Διοίκηση του «Αυτοκράτορα του Μπάσκετ» με μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις προχώρησε στην απόκτηση του, βλέποντάς τον ως μία σημαντική επένδυση για το μέλλον.

kozanimedia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.