Λεφτά δεν έχουμε η βοήθεια στην Καραϊβική μας μάρανε!



0a098798jkvhgkkΗ είδηση αυτή προκαλεί οργή ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι για τον φράχτη στον Έβρο χρειάζονται 5 εκατομμύρια ευρώ και το συγκεκριμένο έργο διαρκώς αναβάλλεται λόγω έλλειψης πόρων.

Ντροπή και οργή προκαλεί η είδηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Το Πρώτο Θέμα, όπου αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση ψήφισε νόμο με τον οποίο μοιράζει 4 εκατομμύρια ευρώ για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα νησιά της Καραϊβικής.

Την ώρα λοιπόν που η κυβέρνηση επιβάλλει τα σκληρότερα ίσως μέτρα που έχει γνωρίσει ποτέ ο έλληνας πολίτης, δημοσιεύτηκε στο φύλλο της κυβέρνησης στις 26 Μαΐου νόμος με τον οποίο δίνεται ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως για μία τετραετία στο Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της κοινότητας της Καραϊβικής.

Η πρωτοβουλία αυτή είχε αναληφθεί επί Νέας Δημοκρατίας από τον τότε γενικό γραμματέα Διεθνών Αναπτυξιακών Σχέσεων, κ. Σκυλακάκη και υλοποιείται πλέον τώρα, τρία χρόνια μετά από τον νυν υπουργό Εξωτερικών, κ. Δρούτσα.

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.