Κοζάνη: Χαστούκισε νηπιαγωγό επειδή δεν έγραφε την εγγονή της στο νηπιαγωγείο που ήθελε!



kozani_zografiaΚαι όμως συνέβη σε νηπιαγωγείο της πόλης της Κοζάνης! Πριν από μερικές ημέρες, νηπιαγωγός δέχθηκε την επίσκεψη μιας σχετικά ηλικιωμένης κυρίας, η οποία ζήτησε να εγγραφεί η εγγνονή της στο εν λόγω νηπιαγωγείο, παρά το γεγονός πως αυτό δεν δικαιολογείται από την οδό και τη γειτονιά που μένει.

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, εξήγησε ευγενικά στην κυρία πως η εγγονή της θα πρέπει να εγγραφεί στο νηπιαγωγείο της γειτονιάς της, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τις εντολές που υπάρχουν. Ανυποχώρητη, όμως, η…εκνευρισμένη γιαγιά, η οποία ζητούσε επίμονα να γίνει…εξαίρεση για την δική της περίπτωση!

Τότε, βλέποντας πως η νηπιαγωγός (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του kozanimedia) επέμενε στην τήρηση της νομιμότητας, η εν λόγω κυρία σηκώθηκε από την καρέκλα και…χαστούκισε με δύναμη την έκπληκτη νηπιαγωγείο, φεύγοντας αμέσως μετά από το σχολείο!!!

Απίστευτο και όμως συνέβη στην Κοζάνη…

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.