Καμία πρωτοτυπία στην Ελληνική Τηλεόραση…



Ακόμα μια τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της. Και όλα τα κανάλια σιγά σιγά αρχίζουν να προετοιμάζονται για την νέα σεζόν. Η χρόνια που πέρασε δεν είχε τίποτα το πρωτότυπο. Είδαμε εκπομπές που καμία δεν ξεχώριζε. Ας πούμε πως την αλλαγή την έκανε το Mega που αντικατέστησε τον ” Όμορφο κόσμο” με μια πιο “κίτρινη” εκπομπή το “Πρωινο mou” οι οποία κέρδισε το στοίχημα αλλά και την πρώτη θέση.
Ίσως το Master Chef, μπορούμε να το πούμε ως κάτι καινούργιο για την Ελληνική τηλεόραση. Το ριάλιτι που παίχτηκε από το Mega σάρωσε από νούμερα και έγινε η αγαπημένη εκπομπή των τηλεθεατών. Στα άλλα κανάλια είδαμε τα συνηθισμένα προγράμματα. To X-factor, Greek Idol, Big Brother, DWTS προγράμματα που τα έχουμε ξανά δει. Σαν κάτι καινούργιο θα μπορούσε να θεωρηθεί το “The real houswives of athens” όπου παρακολουθήσαμε τη ζωή έξι επωνύμων γυναικών, η εκπομπή σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τους τηλεκριτικούς,τα ποσοστά τηλεθέασης του ήταν πολύ ικανοποιητικά.  
Και τώρα αυτή η χρόνια που θα έρθει θα φέρει νέα προγράμματα; Θα φέρει αλλαγές; Πολλά ακούγονται μένει όμως να δούμε νέα πράγματα.
tvstorys

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.