Δήμος Βοΐου: Εκμίσθωση καταφυγίου στο Μπούρινο



0aaalknoi90Η Δήμαρχος Βοΐου σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 99/2011 απόφαση του Δ.Σ. και την υπ’ αριθμό 24/2011 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής διακηρύττει ότι, εκτίθεται σε φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση του ορειβατικού καταφυγίου του όρους Μπούρινου εμβαδού 200 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1600μ αποτελείται από 2 ορόφους, στον 1ο διαθέτει αίθουσα υποδοχής, κουζίνα, δύο μπάνια με ντουζιέρα και υπνοδωμάτιο, στο 2ο όροφο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και δύο μπάνια με ντουζιέρα.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται για 9 (εννέα) χρόνια από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Σιάτιστας την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα από 9:00 έως10:00 π.μ. μπροστά στην αρμόδια επιτροπή .

Ως κατώτατο όριο προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 100,00€ και όριο επένδυσης για το 1ο έτος λειτουργίας πέντε χιλιάδες € .
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν προηγούμενα στην επιτροπή :
α) εγγυητική επιστολή σε Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή όμοια αναγνωρισμένης Τράπεζας , ποσού ίσου με το 10% επί του ετήσιου ελαχίστου ορίου πρώτης προσφοράς ,δηλαδή 120,00 € .
β) πρόσφατη φορολογική ενημερότητα .
γ) βεβαίωση μη οφειλής προς τον Δήμο Βοΐου
δ) νόμιμη εξουσιοδότηση σε περίπτωση κατά την οποία πλειοδοτούν για λογαριασμό άλλου.

Κάθε πλειοδότης οφείλει να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας εγγυητή ο οποίος θα συνυπογράψει στα πρακτικά .

Το μίσθωμα θα καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις στο Ταμείο του Δήμου και συγκεκριμένα κάθε 1η Ιουνίου για το 1ο εξάμηνο και κάθε 1η Δεκεμβρίου για το 2ο εξάμηνο του έτους.

Σε περίπτωση αγόνου αποτελέσματος η δημοπρασία θα επαναληφθεί οίκοθεν υπό της επιτροπής χωρίς τον περιορισμό της δημοτικότητας .

Οι αναλυτικοί όροι της δημοπρασίας καταρτίσθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα γραφεία της Δ.Ε. Σιάτιστας.

ai-vres.blogspot.com


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.