Βούλιαξε η Αθήνα απο την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών! Πάνω απο 300.000 κόσμος πέρασε απο το κέντρο!



Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Πάνω από 300.000 αγανακτισμένων πέρασε σήμερα από το κέντρο της Αθήνας.
Έχει παγώσει η κυβέρνηση, οι 300 βο(υ)λευτές και τα κυβερνητικά media. Δεν περίμενανε ποτέ ότι ο Ελληνικός λαός θα ενωθεί χωρίς κομματικές σημαίες και ταμπέλες για να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα στο πολιτικό σύστημα. Οι συγκεντρωμένοι φτάνανε από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Ομόνοια, το Κολωνάκι..
την Πατησίων, την Κλαυθμώνος ενώ πλημμυρισμένες από κόσμο ήταν οι Σταδίου, Πανεπιστημίου, Οθωνος, Γεωργίου Α’, Ερμού, Μητροπόλεως , Αμαλίας και η Φιλελλήνων!

Ποτέ κανένα Ελληνικό κόμμα δεν κατάφερε να μαζέψει τόσο κόσμο όταν μάλιστα φέρνανε δεκάδες πούλμαν απο όλη την Ελλάδα για να σκηνοθετήσουν τις συγκεντρώσεις τους!

“Κλέφτες, κλέφτες” και “πάρτε το μνημόνιο και φύγεται απο δω” ήταν τα συνθήματα που κυριαρχούσαν. Οι Αγανακτισμένοι έφεραν πάλι σφυρίχτρες, κατσαρολες, βουβουζέλες ενώ κρατούσαν ελληνικές, ισπανικές, ιρλανδικές και πορτογαλικές σημαίες.

tromaktiko

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.