Αποδοκιμασίες σε Κουκουλόπουλο στην Πτολεμαϊδα



koukoulopoulos_paris65467ujΜε γιουχαΐσματα υποδέχθηκε μερίδα κόσμου στην Πτολεμαΐδα, το Βουλευτή Κοζάνης και Υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος βρέθηκε χθες στην εκδήλωση για το 4ο Αντάμωμα Συλλόγων Θρακιωτών που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο της πόλης. Μόλις ο Υφυπουργός Εσωτερικών προσφωνήθηκε από τους διοργανωτές υπήρξαν αποδοκιμασίες από μερίδα θεατών οι οποίες ακούστηκαν και λίγο αργότερα όταν ο κ. Κουκουλόπουλος ανέβηκε στο βήμα για τον καθιερωμένο χαιρετισμό.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι Βουλευτές, Αλέκος Αθανασιάδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι προσφωνήθηκαν αλλά δεν έλαβαν το λόγο. Οι δύο βουλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άκουσαν αποδοκιμασίες κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως η πρόθεση όσων αποδοκίμασαν τον Πάρι Κουκουλόπουλο, ήταν να εκφραστεί η δυσαρέσκεια προς τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και όχι συνολικά προς τους βουλευτές.

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.