Ένας ευαισθητοποιημένος μαραθωνοδρόμος στην Κοζάνη!



FILIPIDIS0780970Στο Δημαρχείο της Κοζάνης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2011, ο δρομέας Ιωάννης Φιλιππίδης, ο οποίος διασχίζει με τα πόδια όλη την επικράτεια, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την αιμοδοσία, την  δωρεά οργάνων και ιστών, καθώς και τον εθελοντισμό.

Ο κ. Φιλιππίδης ο οποίος ξεκίνησε πριν ένα μήνα περίπου το ταξίδι του από την Ορεστιάδα, διανύοντας κάθε μέρα 40 χιλιόμετρα, έφτασε σήμερα στην Κοζάνη, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, με τον οποίο συζήτησαν λεπτομερώς το ζήτημα της δωρεάς οργάνων και ιστών.

Ο κ. Μαλούτας εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στον αγώνα και τους στόχους του κ. Φιλιππίδη, οι οποίοι συμπίπτουν με τους στόχους του Δήμου Κοζάνης. Ο Δήμαρχος σημείωσε ότι το αρμόδιο τμήμα εθελοντισμού, θα αξιοποιήσει την εμπειρία και την γνώση του,  στις όποιες δράσεις πραγματοποιηθούν για τα εν λόγω θέματα.

Ο κ. Φιλιππίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κοζάνης για την συνεργασία και την φιλοξενία, και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Δήμου για οποιαδήποτε συνεργασία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.