Υιοθεσία…μαριχουάνα και σεξ – Τα έκανε όλα με το θετό ανήλικο παιδί της!



Αναζητούσε μια φυσιολογική ζωή ένα 14χρονο αγόρι όταν υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στο Kingsville του Ontario των Η.Π.Α

Αν’ αυτού η θετή του μητέρα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του και του έδινε μαριχουάνα!

Η γυναίκα καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα σε 12μηνη φυλάκιση καθώς για περισσότερο από δυο μήνες είχε κρυφή ερωτική σχέση με το θετό γιο της. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος  ο θετός πατέρας που τους έπιασε στα πράσα και πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

“Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό αδίκημα”, δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου Renee Pomerance η οποία και  καταδίκασε τη γυναίκα προσθέτοντας ότι “παραβίασε και καταχράστηκε κατάφωρα την εμπιστοσύνη που της είχαν οι αρχές”.

Η Pomerance μίλησε  και για τον νεαρό του οποίου η αδελφή είχε αυτοκτονήσει και η βιολογική του μητέρα ήταν “προβληματική”.

Έχοντας μια δύσκολη παιδική ηλικία το αγόρι υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στο Kingsville το 2008 και για να τους “ανοιχτεί” όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο το ζευγάρι κάπνιζε μαριχουάνα και έπινε αλκοόλ μαζί του ώστε να τον βοηθήσει να ενταχθεί στην οικογένεια τους!

Στις 3 του περασμένου Δεκεμβρίου, οι τρεις είχαν καταναλώσει ποτά και είχαν καπνίσει μαριχουάνα. Όταν ο  σύζυγος έφυγε, ο μικρός προσπάθησε να φιλήσει τη θετή του μητέρα άλλα αυτή τον απώθησε. Όταν βράδιασε  ενώ  η θετή του μητέρα  κοιμόταν, μπήκε στο δωμάτιό της και έκανε σεξ μαζί της.

“Είναι αδιάφορο ποιος ξεκίνησε τη σεξουαλική σχέση” δήλωσε ο δικηγόρος Walter Costa και πρόσθεσε “Ήταν ενήλικη. Είχε υποχρέωση και καθήκον να τον αναθρέψει σαν μητέρα του”.

Ο δικηγόρος της προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε ότι  η γυναίκα παντρεύτηκε στα 16 και είχε τέσσερα παιδιά μόλις στα 20 της. Όταν ο 14χρονος υιοθετήθηκε αυτή έπασχε από κατάθλιψη.

news247

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.