Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ



agora_kozanisΤη σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης στις 18 Ιουνίου, στην οποία θα ληφθούν πιθανότατα αποφάσεις και για κινητοποιήσεις, αποφάσισε το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφέ-Μπαρ-Ζαχαροπλαστείων «Ο Ερμής», κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μελών του που ανήκουν στον «Καλλικρατικό» Δήμο Κοζάνης που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο.

Τα μέλη του Σωματείου καλούν τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παν-Κοζανίτικο συλλαλητήριο της ερχόμενης Τετάρτης, στην πλατεία της Κοζάνης.
Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε:

* Διάβημα διαμαρτυρίας προς τους κρατικούς ελεγκτικούς φορείς της περιοχής οι οποίοι θεωρώντας τα καταστήματά μας ως “εύκολο στόχο”, εξαντλούν επιλεκτικά στον κλάδο μας την αυστηρότητα τους στην διεξαγωγή σχετικών ελέγχων, στρεβλώνοντας τόσο τον σκοπό της εφαρμογής των όσο και τον οικονομικό κύκλο εργασιών της περιοχής.
* Μαζική συμμετοχή στο παν-Κοζανίτικο συλλαλητήριο της ερχόμενης Τετάρτης, 8 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.
* Πρόσκληση όλων των βουλευτών Νομού Κοζάνης στην τακτική Γενική Συνέλευση της 18ης Ιουνίου προκειμένου να ενημερωθούμε συγκεκριμένα για τις θέσεις και τις κινήσεις τους σε όλα τα μεγάλα θέματα της περιοχής (ΔΕΗ, ΑΕΙ, ΤΕΙ, Νοσοκομείο κ.α.) μιας και η έκβαση τους θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην δομή και την δυναμική του κοινωνικού ιστού της περιοχής μας, από τον οποίο και εξαρτάται ο κλάδος μας.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.