Και ξαφνικά αποκάλυψη για απόπειρα δολοφονίας Καραμανλή!!! Τυχαίο;



karamanlis_bouli_876gjioΜέσα στο κυκλώνα των πολιτικών ραγδαίων εξελίξεων,έρχεται στο φως και σενάριο που θέλει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή,να είναι στόχος δολοφονικής επίθεσης. Τυχαίο;

Το σενάριο δολοφονίας αποκαλύπτουν τα αυριανά ΕΠΙΚΑΙΡΑ,τα οποία επικαλούνται ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ το οποίο αναφέρεται σε έγγραφο της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) ,σύμφωνα με το οποίο ο Καραμανλής ήταν στόχος κύκλων που ήθελαν να “αναβάλουν ή να ματαιώσουν την ενεργειακή πολιτική” του,η οποία προσανατολιζόταν προς τη Μόσχα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δημοσιεύει το περιοδικό επικαλούμενο το έγγραφο της FSB:

•Ομάδα εργασίας της ρωσικής υπηρεσίας ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει επιχειρήσεις αντιπαρακολούθησης.
•Μεταξύ 20 και 25 Απριλίου 2008 η ομάδα αυτή ενεπλάκη με άτομα τα οποία παρακολουθούσαν τον πρώην πρωθυπουργό. Τα άτομα διέφυγαν αλλά στο όχημα που εγκατέλειψαν βρέθηκαν χάρτες με τις διαδρομές που ακολουθούσε ο Καραμανλής,πληροφορίες για τους άνδρες ασφαλείας του ,όπλα,κυάλια νυχτερινής οράσεως και εκρηκτικά!
•Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας όπως υποστήριζαν οι Ρώσοι περιελέμβανε τέσσερα σημεία:
1.Πολιτική αποσταθεροποίηση η οποία υποτίθεται επιτεύχθηκε με το Βατοπαίδι
2.Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιήθηκε με την υποβάθμιση της οικονομίας .
3.Κοινωνική αποσταθεροποίηση με κοινωνικές αναταραχές και τρομοκρατικές ενέργειες
4.Προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

Παρόλα αυτά το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ επισημαίνει ότι η εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών δεν μπορεί να ελεγχθεί και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για σκόπιμη παραπληροφόρηση.

Το ερώτημα είναι πόσο συμπτωματική είναι αυτή η αποκάλυψη αυτές τις ημέρες;

onalert

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.